Cosul tau


CONTUL MEU

FAVORITE

VREI SĂ NE AUZIM?

Suna la +40 720 714 116

NE GĂSEȘTI ȘI AICI

Politica de retur

Conditii de Returnare

Va precizam ca produsele alimentare si cosmetice comercializate prin intermediul www.gradinacudragoste.ro, care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid sau nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator sunt exceptate de la dreptul de retragere, conform prevederilor art. 16, lit. d si e din OUG 34/2014, actualizata.

  • Daca nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna, si veti primi banii inapoi !
  • Produsele pot fi returnate fara nici un motiv, in maxim 30 zile calendaristice de la data primirii coletului de catre client, prin curier la adresa Str. Codrul Cosminului nr. 63A, Brasov, RO. pt. GRADINA CU DRAGOSTE SRL.
  • Pentru retur trebuie sa trimiteti o hartie prin care solicitati returul, fara sa existe un motiv anume, si totodata sa atasati factura si chitanta, sau  copie dupa factura si chitanta, in cazul in care returnati doar o parte din produse.
  • Taxa aferenta transportului este in sarcina cumparatorului, banii vor fi returnati in maxim 2 zile lucratoare de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il pune la dispozitie cumparatorul sau cum vom conveni de comun acord.
  • Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
  • Produsul trebuie returnat in maxim 30 zile calendaristice impreuna cu documentele atasate. Costurile livrarii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza in cel mult 2 zile lucratoare din ziua returnarii la sediu a acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.
  • Produsele aflate in lichidare de stoc, promotii sau la reducere de pret, NU se pot returna.
Clientii ne iubesc

300+ clienti multumiti!

Produse 100% Naturale

Fara parabeni

Retete originale

Ingrediente active naturale

Brand romanesc

100% romanesc

Livram in UE

Pe tot teritoriul UE

Plata securizata

Prin Netopia payments