Crema Hidratanta Derma Forte

190,00 lei375,00 lei TVA inclus

(5 recenzii de la clienți)

Transport gratuit pentru toate comenzile peste 348 RON

Crema Hidratanta Derma Forte

Crema pentru tratarea dermatitei atopice, eczemelor, alergiilor cutanate, arsurilor, ranilor superficiale si a eruptiilor cutanatenEste o cremă adjuvantă în tratarea dermatitei atopice, eczemelor, alergiilor cutanate, arsurilor, rănilor superficiale, erupțiilor cutanate, pielii uscate și crăpate, ulcerațiilor cutanate și arsurilor solare. Dacă este aplicată în mod regulat, Crema Hidratanta Derma Forte hrănește și îmbunătățește în mod vizibil aspectul pielii, ajută la menținerea nivelului optim de hidratare și reduce semnele de îmbătrânire ale pielii.

Mod de utilizare: se aplică pe pielea curățată în prealabil cu un săpun, de exemplu Săpunul Derma Forte, apoi se aplică HidraSprayul cu Lavandă. Se masează ușor cu mișcări circulare și se lasă pielea să se respire, fără a se mai aplica alte produse.

Compoziție: extracte uleioase la rece din nalbă-mare*(Althae officinalis oil extract) gălbenele*(Calendula officinalis oil extract), tătăneasă*(Symphytum officinale oil extract), rozmarin*(Rosmarinus officinalis oil extract), coada-șoricelului*(Achillea millefolium oil extract), mușețel*(Matricaria chamomilla oil extract), pelin* (Artemisia absinthium oil extract), sânziene*(Galium verum oil extract), nuc*(Juglans regia oil extract), lavandă*(Lavandula angustifolia oil extract), salvie*(Salvia officinalis oil extract) și rocoină*(Stellaria media oil extract), rășină de brad (Abies alba resin), unt de cacao (Theobroma cacao seed butter), unt de Shea (Butyrospermum parkii butter), ulei bio de Jojoba (Simondsia chinensis seed oil), ulei de avocado (Persea gratissima oil), apa de imortele bio (Helichrysum italicum flower water), ulei de Neem (Melia azadirachta fruit/seed oil), ulei de dafin (Laurus nobilis fruit oil), ulei esențial pur de tămâie (Boswellia carterii, frereana, and sacra oil)CPTG, ulei esențial de salvie (Salvia officinalis essential oil), ulei esențial din iarba Sfântului Ioan (Salvia sclarea essential oil), ulei esențial de geraniu (Pelargonium graveolens essential oil), ulei esențial de lavandă (Lavandula angustifolia essential oil)CPTG.n*Metodă unică de obținere a extractelor naturale din plantenCPTG – Ulei esențial certificat de grad terapeutic

Beneficii:

– intensifică regenerarea țesutului cutanat și întărește rezistența pielii;

– are efecte antiinflamatoare, antimicotice, cicatrizante, antibacteriene și fotoprotectoare;

– adjuvantă în urticarii, roșeață, cuperoză, eczeme, psoriazis, dermatită seboreică, dermatita atopică, alergii și ulcerații cutanate, arsuri, răni superficiale, piele uscată și crăpată;

– are puternice efecte de catifelare, reîntinerire și revitalizare a pielii;

– ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii;

– îmbunătățește în mod vizibil aspectul pielii;

– regenerează pielea și protejează pielea crăpată, reduce pruritul;

– protejează pielea de factorii de mediu și de agresiunile externe;

– încurajează reînnoirea mai rapidă a pielii;

– sporește confortul și elasticitatea pielii;

– reduce semnele de îmbătrânire ale pielii.

Cum acționează ingredientele?

Extractul uleios din nalbă-mare are puternice efecte de catifelare, reîntinerire și revitalizare a pielii. De asemenea, aceste extract uleios calmează iritațiile, are efecte emoliente, antioxidante, previne deshidratarea pielii și îmbătrânirea cutanată.

Extractul uleios din gălbenele protejează pielea în fața radiațiilor solare UV prevenind apariția petelor pigmentare. Extractul uleios de gălbenele poate fi utilizat pentru a proteja pielea de radiațiile UV sub formă de cremă de protecție solară și pentru a menține pigmentarea naturală a pielii.

Extractul uleios din tătăneasă poate fi folosit în toate afecțiunile pielii de natura microbiană sau aler­gică, dermatoze, iritații dermice. Acest extract uleios are proprietăți antiinflamatoare, cicatrizante, reepitelizante, calmante, înlesnește diminuarea și închiderea mai rapidă a rănilor și reduce procesul inflamator.

Extractul uleios din rozmarin are proprietăți antioxidante, antiinflamatoare, antimicrobiene și diverse alte beneficii pentru sănătate. Mai multe studii au demonstrat că extractul uleios din rozmarin și componentele sale (acid rosmarinic, carnosol, acid carnosic) inhibă răspunsurile inflamatorii induse de Propionibacterium acnes care este un patogen cheie implicat în progresia inflamației acneei.

Extractul uleios din coada-șoricelului are proprietăți antiinflamatorii, cicatrizante și calmante și este utilizat mai ales pentru îngrijirea pielii iritate sau cu probleme, dar și pentru a contracara semnele îmbătrânirii cutanate.

Extractul uleios din mușețel este foarte bogat în fitosteroli și principii active care au efecte antiinflamatorii, cicatrizante, fotoprotectoare. În acealași timp, acest extract uleios stimulează sinteza colagenului în piele, fiind benefic pentru pielea deteriorată, expusă la soare sau care este afectată de factorii de mediu. Acest extract mai este foarte eficient și pentru limitarea degradării pielii din cauza stresului oxidativ, a poluării și expunerii la razele UV. Extractul uleios din mușețel este eficient atunci când este utilizat ca adjuvant în diverse afecțiuni ale pielii, cum ar fi acnee, eczeme, erupții cutanate, dermatită și reacții alergice.

Extractul uleios din pelin are efecte antiinflamatoare semnificative, antifungice și antimicrobiene împotriva mai multor tipuri de bacterii, calmează și întinerește pielea, reduce iritațiile, este indicat pentru pielea sensibilă și iritată și sprijină vindecarea mai rapidă a rănilor mici.

Extractul uleios din sânziene este foarte bun ca adjuvant în cazul erupțiilor și alergiilor cutanate, a dermatozelor rebele, eczemelor vechi și psoriazisului. De asemenea, acest extract uleios s-a dovedit a fi foarte eficient și în cazul rănilor, a rănilor vechi, a cicatricilor și a infecțiilor de la nivelul pielii.

Extractul uleios din nuc are efecte antiseptice și antibacteriane și ajută la reducerea inflamației de la nivelul mucoaselor și a pielii, fiind indicat în caz de acnee sau seboree.

Extractul uleios din lavandă este utilizat pentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, având proprietăți cicatrizante, ajută la refacerea pielii iritate, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis sau acnee. Acest extract uleios menține sănătatea pielii și reduce disconfortul care poate apărea la nivelul pielii.

Extractul uleios din salvie este antifungic, antibacterian și ajută la ameliorarea diverselor probleme cutanate. Acest extract uleios este un bun regenerator cutanat, cicatrizant și este recunoscut pentru capacitatea sa de a îngriji tenul gras cu tendință acneică.

Extractul uleios din rocoină are proprietăți antiinflamatoare și calmante și este benefic ca adjuvant în tratamentul extern al oricărui fel de afecțiuni ale pielii însoțite de prurit. Acest extract uleios este recomandat în cazul tăieturilor, arsurilor, abceselor și ulcerelor, dar se utilizează și pentru a trata mâncărimea asociată cu eczeme și psoriazis.

Untul de cacao este bogat în substanțe nutritive, polifenoli, antioxidanți și vitamine, are proprietăți antioxidante, emoliente, nutritive, cicatrizante, încetinește procesul de îmbătrânire cutanată și oferă pielii un aspect mătăsos și strălucitor.

Untul de Shea este unul dintre cele mai apreciate unturi folosite în cosmetică deoarece protejează pielea și facilitează regenerarea pielii deteriorate. Untul de Shea este nutritiv și emolient, hrănește pielea în profunzime, protejează pielea de factorii de mediu și totodată reduce semnele de îmbătrânire ale pielii.

Uleiul bio de Jojoba acționează că un hidratant, ameliorând pruritul și uscăciunea. De asemenea, formează un strat protector pe piele, formând o barieră pentru iritanții externi, ceea ce este un avantaj în cazul eczemelor. Inflamația pielii este redusă de proprietatea antiinflamatoare a uleiuluide Jojoba. De asemenea, acest ulei poate reduce riscul de infecții secundare prin împiedicarea intrării germenilor prin pielea inflamată și crăpată, pe langă faptul că oferă o protecție suplimentară cu proprietățile sale antibacteriene și antifungice.

Uleiul de avocado are proprietăți nutritive, regeneratoare, anti-aging și este delicat pentru piele. Acest ulei, foarte apreciat în domeniul cosmeticii, protejează pielea de agresiuni externe, acționează împotriva îmbătrânirii cutanate, atenuează eventualele reacții inflamatorii și calmează pielea.

Apa de imortele bio ajută la regenerarea țesuturilor pielii în timp ce ameliorează, simultan, și inflamația. Prin urmare, apa de imortele este un ingredient perfect natural care ajută pielea să arate mai tânără, vibrantă și fermă. Apa de imortele are multiple efecte de vindecare care apar simultan, precum: eliminarea radicalilor liberi, inhibarea enzimelor inflamatorii și regenerarea celulară. Cele trei efecte ajută la calmarea, vindecarea și protejarea pielii inflamate, stresate sau deteriorate din jurul ochilor, și nu numai, putând fiind folosită pe întreaga față.

Uleiul de Neem are proprietăți antibacteriene, antifungice și antivirale. Acest ulei este utilizat în cosmetică pentru îngrijirea pielii cu probleme, precum: acnee, eczeme, psoriazis, infecții sau negi.

Uleiul de dafin este bogat în compuși antiseptici și antiinflamatorii și este apreciat în cosmetică pentru proprietățile sale purifiante și regeneratoare. Acest ulei este un ingredient nutritiv și regenerator cutanat care favorizează cicatrizarea, protejează pielea de deshidratare și este benefic pentru diverse probleme cutanate.

Uleiul esențial pur de tămâie are efecte revitalizante și reîntineritoare asupra pielii, previne apariția ridurilor și îmbătrânirea prematură, reduce roșeața și iritațiile pielii. Acest ulei esențial este în mod special recomandat pentru tenul matur, ridat și obosit.

Uleiul esențial de salvie este antifungic, antibacterian și ajută la ameliorarea diverselor probleme cutanate. Acest ulei esențial este un bun regenerator cutanat, cicatrizant și este recunoscut pentru capacitatea sa de a îngriji tenul gras cu tendință acneică.

Uleiul esențial din iarba Sfântului Ioan are un efect răcoritor și liniștitor, iar datorită proprietăților sale antiseptice poate fi folosit ca adjuvant în cazul tăieturilor, arsurilor, eczemelor.

Uleiul esențial de geraniu are proprietăți tonifiante, astringente și purifiante și este indicat mai ales pentru tenul matur, acneic, gras, cu imperfecțiuni și care este lipsit de elasticitate. Acest ulei esențial este de asemenea indicat și în cazul problemelor cutanate de natură infecțioasă sau fungică.

Uleiul esențial de lavandă ajută la regenerarea și repararea pielii, are efecte calmante, purifiante și relaxante, este antiseptic și liniștește iritația și roșeața pielii.

Atenționări sau contraindicații: sensibilitate sau alergie la oricare ingredient din compoziție.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A se evita contactul cu ochii!

Informații suplimentare

Greutate 100 g
Gramaj

30 ml, 50 ml

5 recenzii pentru Crema Hidratanta Derma Forte

  1. Raluca B.

    Este un produs super calitativ, il recomand cu incredere!

  2. Constantina, Galati

    O crema pe care o am mereu in casa si pe care o folosesc cu mare drag, la fel ca toate produsele marca Gradina cu dragoste.

  3. Claudia I.

    Produse minunate și in urma cărora S-au văzut efectele (am cumpărat produsele pt dermatita seboreică si am fost foarte mulțumită)!
    Mulțumim pt tot! ?

  4. Ionela

    Un produs minunat! O crema ce ar trebui sa fie in toate casele.

  5. H Benedek

    100% eficientă crema asta, reparatoare, blândă, cu efect aproape imediat! Recomand cu multă bucurie!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *