Cosul tau


CONTUL MEU

FAVORITE

VREI SĂ NE AUZIM?

Suna la +40 720 714 116

NE GĂSEȘTI ȘI AICI

fond de ten natural si noncomedogenic

De ce fondul de ten de la Grădina cu Dragoste?

Dragilor, ne-am gândit să împărtășim cu voi experiența pe care clientele noastre minunate o au cu fondul de ten 100% natural din Grădina plină de magie. Asta pentru că feed-back-ul general este copleșitor și ne dorim din suflet ca fetele și femeile să folosească pe pielea lor doar ingrediente sănătoase, sigure, binefăcătoare.

“Atât vreau să spun, acest fond de ten bate pe departe tot ce există în marile lanțuri de magazine cosmetice, la toate capitolele (rezistență, acoperire care nu încarcă fața, hidratare, ingrediente naturale)”, spune o scumpă clientă, într-un review. Da, fondul de ten din Grădină este aparte, însă de ce?

În primul rând rolul său principal nu este de a acoperi tenul, ci de a-l tămădui. De a oferi hidratare, mângâiere, vindecare a cicatricilor, petelor, acneei și altor probleme care ne fac să uităm cât de bine putem trăi în propria piele.

Fondul de ten din Grădină este și un antirid excepțional, ba chiar avem multe cliente care ne-au mărturisit că adesea nici nu mai folosesc cremă dimineața, căci magia din fondul de ten funcționează chiar și așa, hidratând și oferind elasticitatea necesară pielii care pare că întinerește!

Totodată, fondul nostru de ten are și factor de protecție solară, fiind ideal pentru zilele toride de vară, fără a fi necesare creme suplimentare. Este bogat în vitamine și minerale, iar femeile dragi care îl folosesc ne spun că acționează și ca un puternic antiinflamator, calmant și că reduce vizibil cearcănele. Și așa este! Fondul de ten magic din Grădină este complex, oferind tot ceea ce tenul are nevoie pentru a străluci de sănătate și frumusețe!

Însă firește că și aspectul este necesar, un alt plus pe care îl nuanțează doamnele dragi care îl folosesc – tenul este acoperit cu un strat subțire, însă 100% eficient, oferind un aspect natural și sănătos pielii. Folosim doar pulberi naturale pentru a genera nuanțele, motiv pentru care tenul arată atât de curat și sănătos după aplicarea fondului de ten!

Acestea fiind spuse, vă dorim să încercați și voi fondul de ten din Grădină, în special pentru a fi împăcate cu voi înșivă că așezați pe piele doar ingrediente sigure, curate, naturale, sănătoase, binefăcătoare!

Să fiți iubite, apreciate și să radiați cu putere în fiecare zi! Vă iubesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Clientii ne iubesc

300+ clienti multumiti!

Produse 100% Naturale

Fara parabeni

Retete originale

Ingrediente active naturale

Brand romanesc

100% romanesc

Livram in UE

Pe tot teritoriul UE

Plata securizata

Prin Netopia payments