Ser Depigmentant pentru Ten cu Vitamina C

235,00 lei TVA inclus

(3 recenzii de la clienți)

Transport gratuit pentru toate comenzile peste 348 RON

Ser Depigmentant pentru Ten cu Vitamina C

Acest produs a fost conceput pentru a sustine reinnoirea celulara si sinteza colagenului pentru ingrijirea tenului.

Serul Depigmentant cu Vitamina C are proprietăți hidratante, depigmentante, antirid și tonifiante. Acest ser redă luminozitatea tenului și atenuează petele și pistruii. Folosit în mod regulat, Serul Depigmentant cu Vitamina C stimulează reînnoirea celulară și sinteza colagenului și previne îmbătrânirea tenului.

Mod de utilizare:

Se aplică pe piele, doar pe zonele afectate de hiperpigmentare, de preferința seara, și se masează ușor.

Se recomandă, înainte de utilizarea Serului Depigmentant cu Vitamina C, să se aplice pe zona afectată suc proaspăt de lămâie. Este indicată aplicarea zilnică, seara, înainte de culcare.

Înainte de aplicarea Serului Depigmentant cu Vitamina C se recomandă folosirea Demachiantului Natural pentru Ten Sensibil și a Loțiunii Tonice cu Trandafiri. După aplicarea serului, se recomandă folosirea Cremei Hidratante cu Lămâie și Extract de Fructe (Acizi AHA).

Compoziție: ape florale de roiniță (Melissa officinalis flower/leaf water) și imortele (Helichrysum italicum flower water), extracte uleioase la rece din gălbenele* (Calendula officinalis oil extract), roiniță* (Melissa officinalis oil extract), șovârf* (Origanum vulgare oil extract) și pătrunjel* (Petroselinum crispum oil extract), ulei de Jojoba (Simmondsia chinensis seed oil), ulei bio de sâmburi de caise (Prunus armeniaca bio seed oil), AHA-acizi din fructe (Aqua&Vaccinium myrtillus fruit extract&Saccharum officinarum extract&Citrus aurantium dulcis fruit extract&Citrus limon fruit extract& Acer saccharum extract), vitamina C (Ascorbic acid), acid kojic (Kojic acid), ulei esențial de lămâie fără furocumarină (Citrus lemon oil), ulei esențial de semințe de morcov sălbatic (Daucus carota seed essential oil), ulei esențial de roiniță (Melissa officinalis essential oil), ulei esențial de tămâie (Boswellia carterii, frereana and sacra oil), ulei esențial de geraniu (Pelargonium roseum essential oil), ulei esențial de lămâie (Citrus lemon essential oil).

*Metodă unică de obținere a extractelor naturale din plante

Beneficii:

    • are rol hidratant, depigmentant, antirid, tonifiant;
    • adjuvant pentru eliminarea petelor specific melasmei, petelor datorate vârstei (lentigo senil), petelor datorate expunerii solare excesive, pistruilor (efelide), petelor de după sarcină;
    • redă luminozitatea tenului și atenuează petele și pistruii;
    • promovează reînnoirea celulară și sinteza colagenului;
    • previne degradarea colagenului și elastinei datorate radiațiilor UV;
    • diminuează dilatația vaselor sanguine superficiale, atenuând astfel roșeața și cearcănele;
    • reduce în mod vizibil liniile fine și ridurile;
    • diminuează porii dilatați;
    • conferă fermitate pielii și îi sporește strălucirea naturală;
    • protejează filmul hidrolipidic al pielii;
    • conferă luminozitate pielii, reduce pigmentația;
    • este antiseboreic și anticuperozic.

Cum acționează ingredientele?

Apele florale de roiniță și imortele acționează în mod sinergic, având efecte calmante și antiinflamatorii, liniștesc pielea iritată, o hidratează în profunzime, reduc roșeața pielii și stimulează regenerarea cutanată.

Extractul uleios de gălbenele protejează pielea în fața radiațiilor solare UV prevenind apariția petelor pigmentare. Extractul uleios de gălbenele poate fi utilizat pentru a proteja pielea de radiațiile UV sub formă de cremă de protecție solară și pentru a menține pigmentarea naturală a pielii.

Uleiul din sâmburi de caise este o sursă excelentă de vitamina B, vitamina A, vitamina C și licopen care îl fac benefic pentru piele. Acest ulei poate ajuta la îmbunătățirea tonusului pielii prin exfolierea celulelor pielii deteriorate. Astfel, uleiul din sâmburi de caise impiedică pigmentarea și dezvăluie celule ale pielii mai noi și un ten mai luminos.

Alfa-hidroxi-acizii sunt un grup de acizi care au fost folosiți pentru tratarea afecțiunilor cutanate timp de mulți ani. Grupul include acizi din fructe, cum ar fi acidul glicolic (din trestia de zahăr), acidul malic (din pere și mere) și acizii citrici mai cunoscuți din lămâi și portocale. Acest grup de acizi tinde să acționeze că exfoliant și, de asemenea, ajută la hrănirea și hidratarea pielii. Se crede că acizii din fructe îmbunătăţesc elasticitatea pielii și stimulează sinteza colagenului. Unul dintre cele mai bune efecte ale AHA este în tratamentul hiperpigmentării. Dacă aveți pielea decolorată, fie de la soare, fie de la un dezechilibru chimic, este posibil să puteți echilibra tonul prin utilizarea serurilor AHA. Acestea vor stimula creșterea celulelor noi și vor exfolia pielea, conferind luminozitate pielii, mai rapid și mai eficient.

Extractul uleios de roiniță reglează melanogeneza asigurând astfel o uniformizare a pigmentării cutanate. Extractul de roiniță conține acizi rosmarinici și salvianici ca principali polifenoli, protejează celulele pielii împotriva citotoxicității induse de radiații solare și generării de radicali liberi, diminuează deteriorarea ADN indusă de radiații solare în keratinocite. Extractul de roiniță promovează melanogeneza în celulele melanomului și are potențialul de a proteja pielea umană împotriva daunelor induse de radiațiile UV.

Extractul uleios de șovârf (Origanum vulgare) conține un agent de albire: origanozida, un compus fenolic glicozilat. Conform studiilor științifice, origanozida reduce semnificativ expresiile in vitro și in vivo ale proteinelor 2 (TRP-2) asociate cu factorul de transcripție asociat cu microftalmia (MITF), a tirozinazei și a tirozinazei 2 (TRP-2), sugerând că origanozida este responsabilă pentru efectul antimelanogenic. Datele experimentale demonstrează că origanozida determină depigmentarea și poate fi utilă în cosmeticele pentru albirea pielii.

Extractul uleios de pătrunjel este benefic pentru decolorarea petelor hiperpigmentate de pe piele și conferă luminozitate tenului. Este antibacterian, antioxidant, tonic, hidratant, previne apariția acneei și în același timp, elimină toxinele de la nivelul pielii.

Uleiul esențial de lămâie estebine cunoscut pentru capacitatea sa de înălbire a pielii datorită acidității. Uleiul esențial de lămâie conține acid citric foarte concentrat și un acid alfa hidroxilic care nu numai că deschide culoarea pielii, ci chiar elimină celulele moarte ale pielii. Uleiul esențial de lămâie este indicat pentru regenerarea si reîntinerirea țesuturilor și în cazul tenurilor mature, îmbătrânite premature și ridate.

Acidul Kojic, un produs secundar al fermentației de orez, a fost descoperit pentru prima dată în Japonia în 1907. Acidul kojic este al doilea agent de înălbire cel mai frecvent utilizat și este o alternativă mai naturală și mai blândă față de efectele mai puternice ale hidrochinonei utilizate mai frecvent. Pătrunde în straturile superioare ale pielii și inhibă producerea de melanină epidermică. Acidul Kojic, cu potențialul său de depigmentare datorat inhibării tirozinazei și suprimării melanogenezei, a devenit un ingredient esențial al dermatologilor împotriva melasmei (afecțiune a pielii caracterizată de hiperpigmentare, în special în zonele expuse la soare).

Vitamina C stimulează sinteza colagenului, combate efectele nocive ale radicalilor liberi, previne degradarea colagenului și elastinei datorate radiațiilor UV, conferă luminozitate pielii și reduce pigmentația. De asemenea, Vitamina C reduce în mod vizibil liniile fine și ridurile, diminuează porii dilatați, conferă fermitate pielii și îi sporește strălucirea naturală.

Uleiul esențial de semințe de morcov sălbatic, datorită proprietăților sale antioxidante, ajută la repararea efectelor nocive pe care îl au radicalii liberi asupra tesutului cutanat. De asemenea, acești antioxidanți protejează pielea de apariția ridurilor, le diminuează pe cele existente și contribuie la regenerarea și hidratarea țesuturilor.

Uleiul esențial de roiniță are efecte liniștitoare și calmante și de întinerire asupra tenului și este recomandat pentru îngrijirea unui ten impur si pentru decolorarea petelor. Acest ulei esențial mai este indicat și pentru îngrijirea tenului gras, afectat de acnee sau coșuri.

Uleiul esențial de tămâie are efecte revitalizante și reîntineritoare asupra pielii, previne apariția ridurilor și îmbătrânirea premature, reduce roșeața și iritațiile pielii. Acest ulei esential este în mod special recomandat pentru tenul matur, ridat și obosit.

Ulei esențial de geraniu are proprietăți tonifiante, astringente și purifiante și este indicat mai ales pentru tenul matur, acneic, gras, cu imperfecțiuni și care este lipsit de elasticitate. Acest ulei esențial este de asemenea indicat și în cazul problemelor cutanate de natură infecțioasă sau fungică.

Atenționări sau contraindicații:

Alergie sau sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Informații suplimentare

Greutate 50 g
Gramaj

30 ml, 50 ml

3 recenzii pentru Ser Depigmentant pentru Ten cu Vitamina C

  1. Ramona P.

    Sunt foarte multumita de produsele din Gradina cu dragoste.
    Recomand cu incredere! ❤️

  2. Apostol Cristina

    Suferind de câțiva ani buni de petele pigmentare am fost mereu în căutarea produsului “minune”, uite că el a fost la un click distanță. Cu Serul Hidratant Depigmentant de pe Grădina cu Dragoste am simțit efectul chiar după o săptămână, pronunția petelor nu e atât de vizibilă, iar tenul meu are o luminozitate aparte. Recomand cu drag! O să rămâneți surprinși de rezultate…

  3. H Benedek

    Uniformizează tenul ca prin magie, lăsând pielea hidratată, luminoasă și într-o singură nuanță.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *