Apariție in BizBrașov

“O brașoveancă face produse cosmetice naturale pe care le poți mânca. A ajuns la peste 70 de produse realizate 100% din uleiuri și plante

Inginer bioagronom la bază, Mihaela Stamate se foloseşte de tot ce îi poate oferi natura pentru a pune în borcănaşe tot soiul de crème. Sunt realizate 100% din uleiuri şi plante, fără strop de parabeni sau alte substanţe artificiale şi tocmai de aceea pot fi şi ingerate fără vreun pericol, de către un copil, de exemplu, notează bzb.ro.

Povestea cremelor, a deodorantelor sau fondurilor de ten naturale a început, însă, cu mult înainte.
După un moment de cotitură în viaţa personală, Mihaela Stamate s-a retras pe crestele montane, unde a studiat fitoterapia şi apiterapia. A revenit în oraş şi a început să pună în practică ceea ce învăţase sus, pe munte, în respect pentru natură, după cum ne spune.

Acum a ajuns la peste 70 de produse. Nu întotdeauna le are pe stoc, pentru că le creează în funcţie de ce oferă natura şi în funcţie de durata de macerare, care înseamnă minim un an.

Produsele Mihaelei Stamate le găsiţi fizic la târguri de produse tradiţionale sau online.”

 

Sursa articol: https://www.bizbrasov.ro/2022/05/27/produse-cosmetice-naturale-brasoveanca-uleiuri-plante/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență de navigare mai bună. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.