Sapun Hidratant cu Galbenele, Musetel si Catina
27,00 lei45,00 lei TVA inclus Select options

Sapun Hidratant cu Galbenele, Musetel si Catina

27,00 lei45,00 lei TVA inclus

(4 recenzii de la clienți)

Transport gratuit pentru toate comenzile peste 348 RON

Sapun Hidratant cu Galbenele, Musetel si Catina

Un sapun hidratant realizat din extract uleios si infuzie de galbenele, musetel, ulei din seminte de catina, ulei de masline si cocos presat la rece.nÎngrijește și hidratează pielea în profunzime și lasă pielea moale și catifelată, fără să o usuce. Săpunul cu Gălbenele și Mușețel este indicat mai ales pentru îngrijirea pielii sensibile, iritate sau aspre. Acest săpun delicat și blând cu pielea are o acțiune hidratantă, cicatrizantă, analgezică, emolientă și calmantă.

Mod de utilizare: se folosește cu apă pentru a curăța cu blândețe pielea.

Compoziție: extract uleios și infuzie de gălbenele*(Calendula officinalis oil extract), mușețel*(Chamomilla Recutita flower extract oil), ulei din semințe de cătină (Hippophiae rhamnoides seed oil), uleiuri saponificate de măsline (Olea europaea oil), cocos (Cocos nucifera oil), ricin (Ricinus communis seed oil), ulei din germeni de grâu (Triticum vulgare germ oil), rășină de brad (Abies alba extract), ulei esențial pur CPTGde portocală sălbatică (Citrus sinensis essential oil).

*Metodă unică de obținere a extractelor naturale din plantenCPTG – Ulei esențial cu grad terapeutic

Beneficii:

• favorizează reînnoirea și regenerarea celulelor pielii;

• este indicat pentru îngrijirea pielii sensibile, iritate sau aspre;

• are efecte hidratante, cicatrizante, analgezice, emoliente și calmante;

• îngrijește și hidratează pielea în profunzime;

• lasă pielea moale și catifelată, fără să o usuce;

• redă pielii frumusețea și strălucirea sa naturală.

Cum acționează ingredientele?

Extractul uleios din gălbenele se remarcă datorită efectului său antiinflamator, epitelizant și reparator pe care îl are asupra pielii. Tocmai de aceea, acest extract uleios este indicat pentru calmarea iritațiilor, îngrijirea pielii sensibile și a pielii afectate de roșeață, cuperoză, eczeme sau arsuri solare. Datorită proprietăților sale terapeutice, extractul uleios de gălbenele este recomandat pentru îngrijirea tenului sensibil, a pielii afectate de iritații sau răni superficiale și a tenului afectat de roșeață sau cuperoză.

Extractul uleios din mușețel este foarte bogat în fitosteroli și principii active care au efecte antiinflamatorii, cicatrizante, fotoprotectoare. În acealași timp, acest extract stimulează sinteza colagenului în piele, fiind benefic pentru pielea deteriorată, expusă la soare sau care este afectată de factorii de mediu. Acest extract este foarte eficient pentru limitarea degradării pielii din cauza stresului oxidativ, a poluării și expunerii la razele UV.

Uleiul din germeni de grâu presat la rece este un ulei nerafinat și este una dintre cele mai bogate surse de vitamina E, A și D. Uleiul din germeni de grâu presat la rece previne pierderea de umiditate și conferă elasticitate pielii. De asemenea, acest ulei stimulează regenerarea celulară, protejează și fortifică bariera naturală a pielii, are efecte tonifiante și nutritive. În același timp, uleiul din germeni de grâu ajută la repararea barierei naturale de protecție a pielii și la regenerarea țesutului cutanat. Uleiul din germeni de grâu este folosit pe scară largă pentru aplicații externe, deoarece ajută foarte mult la scăderea iritației pielii, inclusiv în tratarea pielii uscate și crăpate.

Rășina de brad are un rol dezinfectant și cicatrizant, ajută la vindecarea rănilor și are proprietăți antiinflamatoare. De fapt, rășina de brad poate fi considerată un adevărat antibiotic natural care previne răspândirea proceselor inflamatorii și reproducerea microorganismelor patogene.

Uleiul bio din semințe de cătină se remarcă datorită proprietăților sale excelente de regenerare celulară, cicatrizante, nutritive și antioxidante. Uleiul din semințe de cătină favorizează reînnoirea și regenerarea celulelor pielii. Aplicațiile orale și topice ale uleiului de cătină promovează hidratarea pielii, elasticitatea și regenerarea pielii și chiar ajută la tratarea și prevenirea acneei. Uleiul de cătină pentru bebeluși este unul dintre cele mai prețioase uleiuri pentru îngrijirea pielii, în special pentru bebelușii cu pielea foarte sensibilă sau iritată.

Uleiul esențial de portocală sălbatică are un parfum înviorător ce conferă prospețime și bună-dispoziție, având efecte reconfortante, pozitivante și relaxante. Acest ulei esențial este un ușor tonic cutanat și are proprietăți antiseptice, purifiante, revigorante și stimulante.

Atenționări sau contraindicații: sensibilitate sau alergie la oricare ingredient din compoziție. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita contactul cu ochii! A se păstra la loc uscat și răcoros.

Informații suplimentare

Greutate 100 g
Gramaj

100 gr, 60 gr

4 recenzii pentru Sapun Hidratant cu Galbenele, Musetel si Catina

  1. Hetti Benedek

    Săpunul pe care îl folosesc zi de zi, pe față și corp, care îmi catifelează și hidratează pielea din plin. Nu știu ce m-aș face fără el. Pur și simplu îl ador.

  2. Oana Badulescu

    Un săpun bland cu care eu îmi fac treabă zi de zi. Efectiv sunt îndrăgostită de el . Vi-l recomand cu mare încredere

  3. Oana Badulescu

    Un săpun bland cu care eu îmi fac treabă zi de zi. Efectiv sunt îndrăgostită de el și mai ales de faptul
    că îmi hidratează pielea in profunzime . Vi-l recomand cu mare încredere

  4. Maria Isabelle Tamas (proprietar verificat)

    Sapun care hidrateaza si este prietenos cu pielea. Multumesc!🌺

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *