Ulei pentru Corp Mami Bebe

145,00 lei TVA inclus

Stoc epuizat

Notifică-mă cand apare în stoc

Transport gratuit pentru toate comenzile peste 348 RON

Ulei pentru Corp Mami Bebe

Acest ulei are efect profund regenerator, nutritiv si contribuie la regenerarea pielii.

Uleiul de corp Mami și Bebe are efecte profund regeneratoare, nutritive și restructurante asupra pielii, previne deshidratarea pielii și îmbătrânirea cutanată. Uleiul de corp Mami și Bebe este foarte benefic pentru îngrijirea pielii sensibile și fine a bebelușilor și copiilor, tratarea iritației de scutec, a alergiilor cutanate la copii sau la mame, dar și pentru reducerea vergeturilor, celulitei sau a pielii inflamate de pe mameloane în cazul mămicilor. Uleiul de corp Mami și Bebe oferă pielii un aspect mătăsos și strălucitor, reduce disconfortul care poate apărea la nivelul pielii și în același timp, îngrijește pielea afectată de factorii externi și de expunerea la razele solare.

Mod de utilizare: se aplică pe pielea curățată în prealabil, în strat subțire și se masează cu mișcări blânde.

Compoziție: extract uleios la rece de nalbă-mare*(Althaea officinalis oil extract), păstăi de vanilie*(Vanilla planifolia oil extract), mușețel*(Matricaria chamomilla oil extract), lavandă*(Lavandula angustifolia oil extract), gălbenele*(Calendula officinalis oil extract), tei*(Tilia tomentosa oil extract), ulei din sâmburi de struguri (Vitis vinifera seed oil), ulei din semințe de cătină (Hippophiae rhamnoides seed oil), ulei de susan (Sesamum indicum seed oil), ulei de Jojoba (Simmondsia chinensis seed oil), ulei esențial de lavandă (Lavandula angustifolia essential oil)CPTG.

* Metodă unică de obținere a extractelor naturale din plantenCPTG – Ulei esențial cu grad terapeutic

Beneficii:

• stimulează sinteza colagenului în piele;

• ajută la formarea noilor celule cutanate;

• are efecte regeneratoare, nutritive și restructurante asupra pielii;

• ajută la menținerea integrității țesutului cutanat;

• este delicat cu pielea sensibilă a bebelușilor și copiilor;

• îngrijește pielea afectată de factorii externi și de expunerea la razele solare;

• are proprietăți cicatrizante și ajută la refacerea pielii iritate, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis sau acnee;

• oferă pielii un aspect mătăsos și strălucitor;

• protejează pielea de deshidratare;

• menține suplețea și elasticitatea pielii;

• reduce disconfortul care poate apărea la nivelul pielii;

• echilibrează secreția de sebum;

• favorizează pătrunderea principiilor active în piele.

Cum acționează ingredientele?

Extractul uleios din nalbă mare are puternice efecte de catifelare, reîntinerire și revitalizare a pielii. De asemenea, aceste extract uleios din calmează iritațiile, are efecte emoliente, antioxidante, previne deshidratarea pielii și îmbătrânirea cutanată.

Extractul uleios din păstăi de vanilie are o textură lejeră, foarte plăcută și este ușor absorbit de piele. Acest extract uleios este foarte fin, nu lasă o peliculă grasă pe piele, favorizează pătrunderea substanțelor active în piele și o lasă hidratată, satinată și catifelată.

Extractul uleios din mușețel este foarte bogat în fitosteroli și principii active care au efecte antiinflamatorii, cicatrizante, fotoprotectoare. În același timp, acest extract stimulează sinteza colagenului în piele, fiind benefic pentru pielea deteriorată, expusă la soare sau care este afectată de factorii de mediu. Acest extract este foarte eficient pentru limitarea degradării pielii din cauza stresului oxidativ, a poluării și expunerii la razele UV.

Extractul uleios din lavandă este utilizat pentru atenuarea problemelor cutanate și regenerarea pielii, având proprietăți cicatrizante, ajută la refacerea pielii iritate, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis sau acnee. Acest extract menține sănătatea pielii și reduce disconfortul care poate apărea la nivelul pielii.

Extractul uleios din gălbenele protejează pielea în fața radiațiilor solare UV prevenind apariția petelor pigmentare. Extractul uleios de gălbenele poate fi utilizat pentru a proteja pielea de radiațiile UV sub formă de cremă de protecție solară și pentru a menține pigmentarea naturală a pielii.

Extractul uleios din tei calmează iritațiile, are efecte emoliente, antioxidante, previne deshidratarea pielii și îmbătrânirea cutanată. În același timp, concentrațiile ridicate de emolienți din extractul uleios din tei conferă o hidratare intensă și de lungă durată pentru piele.

Uleiul din sâmburi de struguri este bogat în acizi grași esențiali și vitamina E, ceea ce îl face perfect pentru îngrijirea pielii. Pielea absoarbe uleiul de semințe de struguri foarte repede, motiv pentru care acest ulei este excelent în produsele pentru copii și pentru hidratarea și repararea pielii.

Uleiul din semințe de cătină se remarcă datorită proprietăților sale excelente de regenerare celulară, cicatrizante, nutritive și antioxidante. Uleiul din semințe de cătină are puternice proprietăți antirid și anti-îmbătrânire, previne și combate semnele îmbătrânirii cutanate și favorizează reînnoirea și regenerarea celulelor pielii.

Uleiul de susan este un ulei bogat în acizi grași esențiali și are efecte regeneratoare, nutritive și restructurante asupra pielii. Uleiul de susan ajută la menținerea integrității țesutului cutanat și la îngrijirea pielii afectate de factorii externi și de expunerea la razele solare.

Uleiul de Jojoba se remarcă datorită proprietăților sale hidratante și emoliente, fiind foarte indicat pentru prevenirea și combaterea ridurilor și liniilor fine. Acest ulei pătrunde cu ușurință în piele și nu lasă o peliculă grasă, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten și întărește bariera hidrolipidică a pielii. Uleiul de Jojoba este ușor absorbit de piele și este deosebit de benefic în tratarea afecțiunilor cutanate însoțite de inflamare și iritare cum se întâmplă adeseori cu pielea sensibilă a bebelușilor și copiilor.

Uleiul esențial de lavandă ajută la regenerarea și repararea pielii, are efecte calmante, purifiante și relaxante, este antiseptic și liniștește iritația și roșeața pielii.

Atenționări sau contraindicații: sensibilitate sau alergie la oricare ingredient din compoziție.

A se agita înainte de folosire.

Pot exista mici particule neomogenizate care reprezintă un proces natural de depunere a sedimentelor.

Informații suplimentare

Greutate 100 g
afectiuni

Iritatii

Gramaj

100 ml, 200 ml, 30 ml, 50 ml

ingrediente

Mentă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei pentru Corp Mami Bebe”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *