Ulei Esențial Rozmarin
Rozmarinul este un arbust aromat, mereu verde, a cărui frunze sunt folosite frecvent pentru a aroma alimente precum umpluturile, carnea de porc, mielul fript, carnea de pui și curcanul. Împreună cu aplicațiile sale culinare, Rozmarinul are multe beneficii. Rozmarinul susține digestia sănătoasă și funcțile organelor interne. Venerat de experți, Rozmarinul a fost considerat sacru de culturile vechi grecești, romane, egiptene și ebraice. Rozmarinul are o aroma erbacee și energizantă care este frecvent utilizată în aromoterapie. Luat intern, ajută la reducerea tensiunii nervoase și a oboselii ocazionale.
UTILIZĂRI
- Difuzați în timp ce studiați pentru a menține concentrarea.
- Luați pe plan intern pentru a ajuta la reducerea tensiunii nervoase și a oboselii ocazionale.
- Adăugați 1-2 picături de ulei esențial de rozmarin la carne și la entrées preferate pentru aromatizarea și pentru a susține digestia sănătoasă.
INDICAŢII PENTRU UTILIZARE
Difuzie: Puneţi trei sau patru picături în difuzorul dorit.
Utilizare internă: Diluaţi o picătură în 125 ml. de lichid.
Utilizare topică: Aplicaţi una sau două picături pe zona dorită. Diluaţi cu ulei fracţionat de cocos pentru a minimaliza orice sensibilitate la nivelul pielii.
PRECAUŢII
Poate cauza reacţii la cei cu pielea sensibilă. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor. Dacă sunteţi însărcinată sau sunteţi sub supraveghere medicală consultaţi medicul. Evitaţi contactul cu ochii, interiorul urechilor şi zonele sensibile.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.